Egészség és stílus bársonytalpakon

Purring of Style

Purring of Style

Őszi trendek

2016. augusztus 30. - pstyle

Ugyan van még pár nap a nyárból és szeptemberben sem kell egyből a melegebb ruhák után kutatni, de az új szezonra érdemes lassan ráhangolódni és az idei őszi trendből a nekünk tetsző darabokat beszerezni. Na vágjunk is bele, lássuk mit tartogat nekünk ez a szezon:

A Reneszánsz Nő

Idén ősszel a puha bársony, hosszú fazonok, gyönyörűen díszített részletek kapnak nagy hangsúlyt és úgy érezhetjük magunkat, mint egy lovagjára váró udvarhölgy. Akinek túl sok a ruha, az egy bokacsizmával, vagy egy bársony nyakpánttal is becsempészheti ez a trendet a megjelenésébe. Figyelem! A bársony anyag elég erőteljesen vastagít, szóval érdemes óvatosan bánni vele és kellő körültekintéssel megválasztani a fazont.

barsony.jpg

Mindennapi Csillogás

Végre nem kell a hétvégére vagy alkalomra tartogatnunk a csillogó darabjainkat, hanem bátran belekeverhetjük a hétköznapi megjelenésünkbe is :)

csillogas_1.jpg

Sárga és Rózsaszín, avagy a merész páros

Ezt a két színt nem gyakran gondoljuk egyszerre felvenni, de bevallom őszintén, minél tovább nézegetem ezt az összeállítást, annál inkább lesz a szívem csücske. A szomorúbb napokon biztosan bevetem ezt a párost.

sargarozsa.jpg

 A szürke ötven árnyalata

És most nem arra gondolok....Szóval a szürke idén ősszel nagyon jó barátunk lesz, mert ha kedvünk tartja, tetőtől talpig ebbe a színbe burkolhatjuk magunkat. Ha egy szürke bokacsizmára vagy egy pihe puha kötött pulcsira gondolok, máris elviselhetőbbé válik a ránk váró hűvösebb idő gondolata.

szurke.jpg

Félvállról

Vagyis inkább egy vállról. A nyári teljes vállmutogatás után őszre szolidabbá válik a helyzet és már csak az egyik vállunk marad csupaszon :)

egyvallas.jpg

 

Kislányos vagy férfias

Idén teret hódítanak a férfiasabb szabású nadrágkosztümök, de ugyan úgy helyet kapnak az iskolai egyenruhára emlékeztető kislányos összeállítások is. Nekem mind kettő a kedvencem :)

oltony.jpg

Kabát vagy dzseki

Ha kabát párti vagy, akkor most érdemes beszerezni egy tengerészkék hosszú csodát, ha pedig a dzseki az igazi, akkor a bomber fazon az abszolút nyerő még mindig.

dzsekik.jpg

 

Vissza Oxfordba

Legvégül, ha csak egy cipőt választhatnék a szezonban, akkor biztos az Oxford lábbelit fogom, mert egyszerre férfias és magabiztos, mégis megvan benne minden, ami igazán nőiessé varázsolhatja a végeredményt.

oxford.jpg

 

Szóval ne bánkódjuk, hogy vége a nyárnak, mert az ősz és a tél is rengeteg izgalmat tartogat nekünk, nem csak a divat terén :)

Puszi:

E.

Képek forrása: Pinterest

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

süti beállítások módosítása