Egészség és stílus bársonytalpakon

Purring of Style

Purring of Style

Melltartó és ami mögötte van

2016. február 23. - pstyle

Hosszú évek után rá kellett jönnöm, hogy én egyáltalán nem jó méretű melltartót hordok. Ez mondjuk csakis az én hibám, mert melltartó vásárlásnál soha nem merem az eladók segítségét kérni és ahhoz is lusta voltam eddig, hogy legalább otthon lemérjem magamat és a neten fellelhető számos kalkulátor egyikének (pl.:ezzel) segítségével megtudjam, hogy mennyi is az annyi. Na de 2016 ugye új év, ezen is változtatunk, szóval az eddig hordott melltartókat végre lecserélem és mint, ahogy azt már korábban is írtam, végre a mennyiség helyett a minőségi választásra fogok törekedni. A méreten túl a fazon is sokat számít, a színről és a díszítésről már nem is beszélve. A bevásárló listámon már szerepel egy fekete, push-up fazon, amely mélyen dekoltált ruhából sem látszik ki, illetve egy test színű, amely pánt nélkül is hordható, ha azt a kiválasztott ruha megköveteli. Egy háromszög fazonúval is kacérkodok, lengébb atléták alá és egy csillogó vagy akár szegecses míder fazonú melltartó is szerepel a vágyálmaim között :)

melltarto.jpg

Képek forrása: Pinterest

Hamár melltartó, azt hiszem arról sem feledkezhetek meg, amit beleteszek. A mell témán elgondolkozva rájöttem, hogy a kifejezett mellápolással, vagy a női mellizom edzésével miért nem találkozok olyan sűrűn szembe, mint a narancsbőr eltüntetésre ajánlott krémekkel, vagy a feszes fenék eléréshez szükséges gyakorlatokkal. Szóval hoztam néhány mellápolással kapcsolatos tippet és néhány nőknek ajánlott mellizom gyakorlatot.

Nekem a mindennapi rutinom része, hogy zuhanyzás közben óvatosan átdörzsölöm testradírral a mellkast és a melleket, majd fürdés után alaposan bekrémezem őket, illetve befejezésül használok egy mellfeszesítő gélt is. Sajnos régebben nagyon sokat jártam szoliba és ettől a mellkasom eléggé ráncos lett, így most nem győzöm helyrehozni ezt a hibát, de ez a gél elég sokat javított a helyzetemen (nekem ez vállt be, de számos hasonló termék létezik még a piacon).

A súlyzós edzésekkel kapcsolatban az a tévhit, hogyha mellre dolgozunk, akkor le is dolgozzuk őket,  de senki ne aggódjon, ezektől a gyakorlatoktól a melleknek szép tartása lesz, de nem tűnnek el.  Amik inkább rontanak a mellek állapotán, azok a radikális fogyókúrák, mert hirtelen fogyások és hízások megnyújtják a mell bőrét, ezáltal előidézik a mellek megereszkedését. Már a szép és feszes cicikért is érdemes inkább egészséges táplálkozást kialakítani, mint csodadiétákkal kísérletezni :) A sportoláshoz pedig elengedhetetlen egy jó minőségű, kellő alátámasztást biztosító sportmelltartó.

mellgyakorlatok.jpg

Kép forrása: Skinny Mom

Mivel az egészség is téma, nem mehetek el szó nélkül amellett, hogy mennyire fontos a testünk, többek között a mellünk  megismerése és az önvizsgálat, mert időben észlelhetjük az esetleges elváltozásokat és időben felkereshetjük a megfelelő szakembereket.

Hölgyeim, feszes és egészséges keblekre fel, mindegy, hogy kicsi vagy nagy, a lényeg az, hogy a miénk és szeressük :)

Üdv:E

süti beállítások módosítása