Egészség és stílus bársonytalpakon

Purring of Style

Purring of Style

Mit viseljünk egy esküvőn, ha vendégek vagyunk

2016. április 12. - pstyle

Eléggé rá vagyok pörögve az esküvő témára, de mivel nem csak a saját esküvőnkre vagyunk hivatalosak idén nyáron, ezért annak jártam most utána, hogy mit illik vendégként viselni egy esküvőn. Ha a meghívón nincs külön "Dress Code", akkor nem szerepel túl sok minden a tiltólistán.

Amiket nem szabad

Először is a teljesen fehér ruhát felejtsük el, hagyjuk meg a menyasszonynak ezt a kiváltságot. A teljesen fekete ruhával is ez a helyzet, mert elvégre nem gyászolni, hanem ünnepelni megyünk, de más színekkel viszont nyugodtan kombinálhatjuk.

A nagyon kihívó ruhákat is kerüljük, mint a mély dekoltázs, vagy nagyon mini szoknya,  koncentráljunk a finom részletekre és az összhangra.

A farmer és a slampos megjelenés szóba sem jöhet, ha már elmegyünk egy esküvőre, tiszteljük meg az ifjú párt azzal, hogy a legszebb formánkat hozzuk :)

És amiket szabad

Pasztel színek

A finom pasztel színek jól passzolnak a nyári esküvőkhöz, üde és vidám megjelenést kölcsönöznek. Lehet kosztüm, vagy ruha, a lényeg, hogy passzoljon az alkatunkhoz és érezzük benne jól magunkat, mert nagy valószínűséggel egész este enni/inni fogunk és hajnalig táncolni. pasztel.jpg

Élénk színek

Választhatunk élénkebb színeket, de ha ezek mellett tesszük le a voksunkat, maradjunk az egyszerűbb szabásvonalaknál, mert lássuk be a kevesebb több.

eoteljesszinek.jpg

 Ha valaki nem az a lábmutogatós típus, az bevetheti a maxiruha kényelmét, de nadrágot is húzhat, mert abból is bőven akad elegáns választás.

Hosszú fazon

hosszu.jpg

Nadrágos

nadrag.jpg

A dögösen gömbölyded, teltkarcsú hölgyeknek is hoztam pár ötletet :)

teltkarcsu.jpg

Az urak se maradjanak ki :) Sajnos van egy rossz hírem, igen, az ing a minimum amit illik felvenni, de a nyakkendőnek és a zakónak is bele kell férni egy napra. És uraim, hagyják, hogy a kedves olyan színű inget és nyakkendőt adjon magukra, ami passzol az ő ruhájához, mert az összetartozás fontos, meg a közös fotókon is jól kell ám kinézni :)

urak.jpg

És végül a kedvenceim, a csodás kiegészítők, illetve a rafinált ruhabetétek, kivágások.

reszletek.jpg

Hölgyeim, ha magas sarkú mellett döntünk, azért készüljünk egy kényelmes, lapos cipővel is, nehogy ez állja útját az egész estés táncnak.

Jó készülődést :)

E

Képek forrása: Pinterest

süti beállítások módosítása