Egészség és stílus bársonytalpakon

Purring of Style

Purring of Style

Költözz macskával

2016. október 14. - pstyle

Nos igen, hamarosan költözünk, És nagyon izgatottak vagyunk. De ott van a mi bársonytalpú barátunk, akinek biztos nem lesz egyszerű átszokni az új otthonba, ezért végeztem egy kis kutatást, hogy hogyan tudnák a  mi kis drágánk helyzetét megkönnyíteni. _1.JPG

 Költözés előtt:

A lakás kiválasztásánál fontos volt, hogy Pocaknak legyen egy olyan ablak, ahová szintén ki tud ülni és szemmel tudja tartani a környéket és az sem hátrány, ha történik ott valami :) Ezt szerencsére sikerült megvalósítani és a bútora is pont odapasszol, szóval reméljük ezzel nagyban kedvezünk neki.

Fontos az új lakást biztonsági szempontból is körbejárni, hogy a legminimálisabbra csökkentsük a kiszökés esélyét. Ha van a cicának chipje, mindenképpen frissítsük az új lakcím adataival. Az állatorvosunk a költözés miatt messzire kerülne, keressünk egyet a közelben, ha bármi baj lenne, minél hamarabb legyen segítség.

Pakolás:

Azt hiszem nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom a macskák imádják kartondobozokat, így akár a pakolás móka is lehet a számukra, ha hagyjuk, hogy egy-két dobozt birtokba vegyenek. Az összepakolásánál ügyeljünk arra, hogy fokozatosan csomagoljuk el a _2.JPGholminkat, hogy a kis minitigrisünknek is legyen ideje hozzászokni. Természetesen őt és az ő holmijait költöztessük el legutoljára, hogy az utolsó pillanatig biztonságban legyen és az új hely is készen álljon a fogadására.

Első napok:

Ha van lehetőségünk a költözés után legyünk otthon pár napot, hogy a jelenlétünk is megkönnyítse az új otthon megszokását. És természetesen játszunk vele extrán sokat és kényeztessük finom falatokkal, hogy minél hamarabb a saját birodalmának tekintse az új lakást.

Dorombolós szép napot :)

E.

 

 Képek és a tartalom forrása: Top Tips for Moving with Cat

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

süti beállítások módosítása