Egészség és stílus bársonytalpakon

Purring of Style

Purring of Style

Jegyesfotózás, avagy a nagy nap főpróbája

2016. május 13. - pstyle

Az esküvői előkészületek elengedhetetlen része a jegyes fotózás, hogy egy kicsit ráhangolódjunk az esküvői fotózásra. Illetve az olyan párok, mint mi, akik legutóbb az érettségi tabló fotózásán találkozott komolyabb fotóssal és azt a fotósorozatot nem említeném a sikertörténetek között, nekünk pláne szükségünk volt a gyakorlásra. :)

e_l_esession_web-26.jpg

Szóval vagyunk mi, a jegyespár, akit soha nem fotózott profi, pláne nem együtt, meg egy jó adag aggódás a kinézete miatt és van egy nagyon jó fej fotós, Cserkúti Tomi , aki próbálja ezt bennünk feloldani. Nagyon klassz kis helyszínt találtunk végül, na jó Tomi találta ki, így a Római parton kötöttünk ki és azt hiszem igazán jó volt a hangulata a kis hármasunknak. Mondjuk elég nehéz volt röhögés nélkül kibírni a csókold, csókold meg jobban, tedd át a kezed, ne azt, a másikat, nem is azt a harmadikat kezdetű instrukciókat, de azért sikerült igazán érzelmes pillanatokat is megélni :)

e_l_esession_web-21.jpg

Szóval a fotók csodásak, Tomi nagyon profi, nagyon kedves, abszolút nyitott és csak irigyelni tudom, hogy ilyen jó szeme van, hogy azt is meglátja, ami mások számára láthatatlan.

Köszönjük és a fotózás óta végre igazán vőlegénynek és menyasszonynak érezzük magunkat :)

Csodás hosszú hétvégét!

E

A további képeinket pedig itt láthatjátok.

Mentés

Mentés

süti beállítások módosítása