Egészség és stílus bársonytalpakon

Purring of Style

Purring of Style

Örök darabok II.-A fekete bőrdzseki

2016. október 25. - pstyle

Nézegetve a korábbi posztjaimat és a fehér inges bejegyzés alapján arra gondoltam, hogy kicsit részletesebben tárgyalom az örök darabokat, amely egy nőnek sem hiányozhat a ruhatárából. Keresd a többit az ÖRÖKDARABOK címke alatt.

Szóval fekete bőrdzseki, annyira sokoldalú ez a ruhadarab, mert, bármikor, bárhová, télen, nyáron, fesztiválon, elegáns estélyen is hordhatsz, na jó talán a strandra nem. Fazonját tekintve rengeteg létezik már, egyenes, övvel záródó, abszolút motoros fazon. A dzseki kiválasztásánál mindig tartsd szem előtt, hogy neked melyik szabás a legelőnyösebb.

Kezdjük a téliesítéssel, mégiscsak az az aktuális. Nem egy túl bonyolult dolog, egyszerűen csak kapj alá egy nagyon vastag pulcsit, vagy csavarj magadon körbe egy nagy, pihe-puha sálat és még jó pár napig nem kell eltenned tavaszig :)

tel.jpg

 Az örök klasszikus párosítás a fekete a feketével. Ha már megtaláltad a tökéletes fekete farmert ne habozz, vedd fel bátran a bőrdzsekivel, garantáltan mindenki csak téged fog látni.

fekete.jpg

Ezzel párosítással érdemes a jobb időkre várni, de egyszerűen muszáj megmutatnom, mert ezek a légies maxiszoknyák a kicsit férfiasabb bőrdzsekivel egyszerűen ellenállhatatlanok.

hosszu_1.jpg

És ha már elegánsabb, bátran passzintsuk valami csillogó darabhoz, vagy legyen maga a bőrdzsekink egy kicsit díszesebb.

csini.jpg

Ha a sportosabb vonalat kedveljük, ez a dzseki akkor is megállja a helyét, mert sport cipővel, vagy melegítő fazonú nadrággal is remekül mutat :D

sportos.jpg

Kiegészítőket tekintve minden megy hozzá, de nekem  a nagy kedvenceim a halmozott karkötők és nyakláncok, egy végtelenül egyszerű pólóval párosítva.

kiegeszito.jpg

És, hogy ne csak  a levegőbe beszéljek, egy két darab, amelyek már szereplenek a tökéletes gardrób listámon:

 

Csodás napot!

E.

A képek forrás: Pinterest

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

süti beállítások módosítása