Egészség és stílus bársonytalpakon

Purring of Style

Purring of Style

Pakolj a strandra

2016. június 30. - pstyle

Végre megérkezett a nyár és ha az iroda helyett valamilyen víz közelében lehet eltölteni ezeket a csodás napokat, az igazi főnyeremény. De egy felkészült, trendi nő mit pakoljon és mibe, ha parton tölti az egész napját.

Táska:

Első lépésként találjuk meg a tökéletes táskát, amibe minden belefér. Nekem a szalmatáska a kedvencem, de nagyméretű textil strandtáska sem rossz választás.

taska.jpg

 

Pléd, törölköző:

Fontos, hogy legyen egy nagy pléd, amin el lehet nyúlni és pihenni két fürdőzés között. Plédenként maximum 2 emberrel számolok, mert néha így is hering parti van a strandon, de ha már sikerült kiharcolni a helyet, a pléden ne kellejen már lökdösődni. Törülközőből legalább kerttő legyen, mert az egyiket mindig sikerül összekoszolni :)

torulkozo.jpg 

 Fényvédelem:

Egy trendi csaj vigyáz a bőrére és okosan napozik, ezért biztosan kell egy jó kalap, egy napszemüveg és bőrtípusnak megfelelő faktorszámú naptej. Én fehér vagyok mint a ritka holló, úgyhogy 50faktorssal kenem magamat, így a barnulás lehet, hogy tovább tart, de az egészségemet nem éri meg kockáztatni. És a leégés baromira fáj, szóval csak ésszel. Illetve 11:00-14:00 között a tűző nappal csak óvatosan, lehetőleg az árnyékban ejtőzzünk és olvassunk :)

fenyvedelem.jpg

 

Olvasnivaló:

A strand a legjobb lehetőség, hogy kiolvassuk az összes létező divatmagazint, az egész évben tartogatott romantikus regényeket, és százával fejtsük a keresztrejtvényeket :)

olvasnivalo.jpg

 

Sport kellékek, vízi járművek:

Ha aktívan szeretnénk eltölteni az időt a vízben, vagy a vízparton, akkor érdemes strandlabdát, frizbit, tollast bepakolni. Ha pedig csak úgy lebegnék, akkor jól jön egy matrac, vagy egy nagyobb úszógumi és minél viccesebb, annál jobb :D

matrac.jpg

Fürdőruha:

Nos a fürdőruha nem éppen a kedvenc ruhadarabom, de ahhoz, hogy strandoljunk, sajnos elkerülhetetlen. Nekem most a feketék tetszenek a legjobban. Oldalakat lehetne írni, hogy kinek, melyik, milyen fürdőruha áll jól, de egy csinos kis feketével, mint ahogy egy buliban, úgy a strandon sem lőhetünk mellé.

furdoruha.jpg

Vízparti outfit:

A fürdőruhán túl fontos, hogy legyen valami amit magunkra kaphatunk, ha elmegyünk enni, vagy inni,  esetleg egyenesen a strandról érkezünk az esti buliba, legyen az egy könnyed maxiruha, vagy egy stílusos kaftán.

outfit.jpg

 

Evés,ivás:

Na igen, mit ér a strand egy jó lángos nélkül, de azért csak óvatosan, mert hipp-hopp bele lehet vinni egyetlen étkezéssel az egész napi kalóriaszükségletünket. Így ha tehetjük, együnk inkább több gyümölcsöt és persze igyunk rengeteg folyadékot, lehetőleg vizet. Ha pedig mégsem bírunk ellenállni a lángosnak, akkor egészségünkre és majd holnap ledolgozzuk :)

kaja.jpg

Mindenkinek csodás pihenést és nyaralást!

Puszi

E.

Képek forrása: Pinterest

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

süti beállítások módosítása