Egészség és stílus bársonytalpakon

Purring of Style

Purring of Style

Mit vegyünk fel az ünnepek alatt- avagy a csúnya karácsonyi pulcsi és a többiek

2016. december 14. - pstyle

Nekem ez örök dilemma, hogy miért kell kiöltözni a karácsonyi vacsihoz, mivel a csinos ruháim elég hamar szűkössé válnak a negyedik töltött káposzta után. De az tény, hogyha máshoz megyek vendégségbe, mégsem mehetek pizsibe. Szóval csinostól a kényelemesig, íme az én ötleteim a karácsonyi outfithez.

Csillogás:

Kicsitől a teljesen flitteresig most minden jöhet, hiszen ne csak a fa, hanem mi is szikrázóak legyünk. Figyelem! A flitter nagyon ráerősít a testi adottságinkra!

csillogas_2.jpg

 

Piros:

Ez a szín nem csak a Mikulás kiváltsága, hanem a legbiztosabb trükk, amit bevethetünk karácsonykor. Garantáltan be leszünk rángatva a fagyöngy alá :)

piros.jpg

Az a bizonyos pulcsi:

Ez a pulcsi kihagyhatatlan, annyi féle van már, a cukitól a "könnyesre röhögöm magamat"-ig, hogy biztosan mindenki talál magához illőt. És nem utolsó sorban kényelmes is :) Én az Elfie Selfie boldog tulajdonosa vagyok tavaly óta :)

csunyapulcsi.jpg

Kényelem:

És ha végre otthon vagyunk családi körben, dobjuk le a szűk ruhát és bújjunk bele a kényelmes és meleg pizsinkbe, nyújtózzunk el a kanapén és élvezzük, hogy végre nem szorít a nadrág :)

kenyelem.jpg

Puszi és száncsengő!

E.

Képek forrása: Pinterest

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

süti beállítások módosítása