Egészség és stílus bársonytalpakon

Purring of Style

Purring of Style

10 tipp a rendezett gardróbért

2016. március 12. - pstyle

Ahhoz, hogy az ember lánya minden reggel a lehető legcsodálatosabb formáját hozza, a lehető legkevesebb idő alatt, elengedhetetlen, hogy a jól megválogatott és tökéletes ruhadarabjai jól átláthatóan sorakozzanak a szekrényben, a szerencsésebbeknek pedig a gardrób szobájában.

Íme 10 tipp, hogyan rendezd át a ruhásszekrényedet, hogy végre átlásd és helyet nyerj, hogy legyen hova elrakni a frissen shoppingolt cuccokat:)

  1. Szabadulj meg azoktól a ruháktól, amelyek legalább 1hónapja nem voltak rajtad . Légy könyörtelen és ami jó állapotú, azokat pedig add el, ajándékozd el, vagy rendezz a barátnőiddel ruhacserés bulit.
  2. Mindig csak az aktuális évszaknak megfelelő ruhák legyenek szem előtt, a másik három szezon ruháját nyugodtan elcsomagolhatod. Rengeteg praktikus tárolózsák, doboz létezik, szinte fillérekért, amelyekben elteheted az épp nem hordható ruhákat.
  3. Amit csak tudsz, akassz fel. Sokkal jobban átlátható és a ruhák sem gyűrődnek.
  4. Próbáld az egyforma ruhadarabokat egy helyre rendezni, tudod szoknyát a szoknyákkal, nadrágot a nadrágokkal, de a szín szerinti rendezés is megoldás lehet.
  5. A ruhásszekrény és a tükör között ne kelljen az egész lakáson átrohangálni, mert az összes ruhába beleizzadsz, el is fáradsz és végén csak mackónadrágba bújnál és nem mennél sehova :)c23d92f30ce4d4270d767f322d7580cd.jpg
  6. Az ékszerek és egyéb kiegészítők fontos elemei a napi outfitnek, próbáld meg őket rendszerezni és átláthatóvá tenni, mert ki akarna azzal tölteni hosszú órákat, hogy az összegabalyodott nyakláncokat próbálja szétválasztani.e08dbbb202aa1b9ef65ae3b1e52322ea.jpg
  7. A fehérneműs fiók is fontos eleme a gardróbnak, próbáld rendszerezni térelválasztókkal, vagy egyszerű cipős dobozokból is képezhetsz fakkokat.209fd370dce17c61cadfd336bc8d3812.jpg
  8. Ha nem tudsz mindet felakasztani, próbáld meg az új típusú hajtogatást, mint a képen és nemhogy több helyed lesz, de pillanatok alatt át tudod futni a fiók tartalmát.3549605933666daebbe40659f2b6390c1.jpg
  9. A cipőket és a táskákat én külön tartom a többi ruhától, mert nem tartom túl higiénikusnak, ha egy szekrényben lennének, de ennek a két kiegészítőnek az esetében is fontos a szezonális szem előtt tartás, mert a gladiátor szandál és a bundás csizma nem fér meg egymás mellett.
  10. A ruhásszekrényedben soha ne tárolj mást, mert csak zavarja az összképet és megzavarhatja az aznapi tökéletes megjelenésünk kiválasztását.

Remélem tudtam nektek pár percet spórolni a reggeli készülődésben és maradhattatok még 5 percig az ágyban, a megjelenésetek azonban most is makulátlan lesz :)

Szép estét!

E

Képek forrása: Pinterest

 

 

süti beállítások módosítása